Selena Gomez dhe Hailey Bieber shmangin një takim të pakëndshëm me njëra-tjetrën, teksa të dyja marrin pjesë në të njëjtën festë në Paris

Selena Gomez dhe Hailey Bieber shmangën për pak një takim me njëra-tjetrën në një festë të mbushur me yje me Kendall Jenner dhe Nicola Peltz në Paris, Francë. Gjashtë muaj pasi iu lut 430 milionë ndjekësve të saj në Instagram që të ndalonin ngacmimet dhe dërgimin e ‘kërcënimeve me vdekje’... The post Selena Gomez dhe Hailey Bieber shmangin një takim të pakëndshëm me njëra-tjetrën, teksa të dyja marrin pjesë në të njëjtën festë në Paris appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

Selena Gomez dhe Hailey Bieber shmangin një takim të pakëndshëm me njëra-tjetrën, teksa të dyja marrin pjesë në të njëjtën festë në Paris

Selena Gomez dhe Hailey Bieber shmangën për pak një takim me njëra-tjetrën në një festë të mbushur me yje me Kendall Jenner dhe Nicola Peltz në Paris, Francë. Gjashtë muaj pasi iu lut 430 milionë ndjekësve të saj në Instagram që të ndalonin ngacmimet dhe dërgimin e ‘kërcënimeve me vdekje’...

The post Selena Gomez dhe Hailey Bieber shmangin një takim të pakëndshëm me njëra-tjetrën, teksa të dyja marrin pjesë në të njëjtën festë në Paris appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..