SPORT

Për të pare flet Valverde pas largimit nga Barcelona

Valverde flet për herë të parë pas largimit nga Barcelona.

Ernesto Valverde ka folur për herë të parë pas largimit nga Barcelona.

Tekniku spanjoll muajin e kaluar ishte shkarkuar nga Barcelona, pas një serie jo të mirë të rezultateve.

56 vjeçari është kthyer të flas rreth kohës së kaluar te Barcelona, të cilën e konsideron të jashtëzakonshme.

“Trajnimi i Barcelonës ka qenë një përvojë e jashtëzakonshme, jam i kënaqur që kam qenë aty, por kur nënshkruan një kontratë, dihet që gjithçka matet me rezultate dhe se trajneri gjithmonë mbahet si përgjegjës për to. Nuk mendoj se jam trajtuar padrejtësisht”, ka deklaruar Valverde.

Valverde flet për herë të parë pas largimit nga Barcelona.

Ernesto Valverde ka folur për herë të parë pas largimit nga Barcelona.

Tekniku spanjoll muajin e kaluar ishte shkarkuar nga Barcelona, pas një serie jo të mirë të rezultateve.

56 vjeçari është kthyer të flas rreth kohës së kaluar te Barcelona, të cilën e konsideron të jashtëzakonshme.

“Trajnimi i Barcelonës ka qenë një përvojë e jashtëzakonshme, jam i kënaqur që kam qenë aty, por kur nënshkruan një kontratë, dihet që gjithçka matet me rezultate dhe se trajneri gjithmonë mbahet si përgjegjës për to. Nuk mendoj se jam trajtuar padrejtësisht”, ka deklaruar Valverde.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top