Tentim vrasje në Gjakovë

Një tentim vrasje ka ndodhur dje në Gjakovë ku janë përfshirë disa meshkuj dhe janë arrestuar tre të dyshuar. Atyre i janë gjetur armë zjerri që kanë përodrur në këtë rast. Njoftimi i Policisë: Lidhur me rastin, me 18.04.2024 janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj kosovarë dhe janë konfiskuar dy armë zjarri që dyshohet të […]

Tentim vrasje në Gjakovë
tentim-vrasje-ne-gjakove

tentim-vrasje-ne-gjakove

Një tentim vrasje ka ndodhur dje në Gjakovë ku janë përfshirë disa meshkuj dhe janë arrestuar tre të dyshuar. Atyre i janë gjetur armë zjerri që kanë përodrur në këtë rast.

Njoftimi i Policisë:

Lidhur me rastin, me 18.04.2024 janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj kosovarë dhe janë konfiskuar dy armë zjarri që dyshohet të jenë përdorur në rast. Me vendim të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.