KOSOVA

Aziz Bici emërohet këshilltar politik i kryeministrit Kurti

Kryeministri Kurti bëhet me këshilltar politik.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, emëron Aziz Bicin, Këshilltar Politik dhe Drejtor të Zyrës për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, Aziz Bicin, Këshilltar Politik të tij si dhe Drejtor të Zyrës për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Me këtë rast, Kurti e ka uruar Bicin në detyrën e re duke mirëpritur këshillat e tij politike, derisa ka kërkuar rol konstruktiv dhe përgjegjshmëri të lartë si Drejtor i Zyrës për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Kryeministri Kurti bëhet me këshilltar politik.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, emëron Aziz Bicin, Këshilltar Politik dhe Drejtor të Zyrës për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, Aziz Bicin, Këshilltar Politik të tij si dhe Drejtor të Zyrës për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Me këtë rast, Kurti e ka uruar Bicin në detyrën e re duke mirëpritur këshillat e tij politike, derisa ka kërkuar rol konstruktiv dhe përgjegjshmëri të lartë si Drejtor i Zyrës për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top