KOSOVA

Gjykata Speciale interviston Fatmir Shehollin

Fatmir Sheholli intervistohet nga Gjykata Speciale.

Analisti politik Fatmir Sheholli është intervistuar nga Gjykata Speciale.Marrja në pyetje e Sheholli ka zgjatur për një interval kohor prej 3 orë e gjysëm.

E lajmi për Gazeta Blic e ka konfirmuar vetë Sheholli.

“Po sot jam intervistuar ka qene intervist serioze dhe shume profesionale” ka thene Sheholli.

E në cilën vend është intervistuar Sheholli në Hagë apo në Kosovë ky informacion ende nuk është konfirmuar.

Fatmir Sheholli intervistohet nga Gjykata Speciale.

Analisti politik Fatmir Sheholli është intervistuar nga Gjykata Speciale.Marrja në pyetje e Sheholli ka zgjatur për një interval kohor prej 3 orë e gjysëm.

E lajmi për Gazeta Blic e ka konfirmuar vetë Sheholli.

“Po sot jam intervistuar ka qene intervist serioze dhe shume profesionale” ka thene Sheholli.

E në cilën vend është intervistuar Sheholli në Hagë apo në Kosovë ky informacion ende nuk është konfirmuar.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top