SHOWBIZ

E keni parë “Kerimani” në serial, por nuk do ta besoni sa bukur duket në jetën reale

Kështu duket “Kerimani” në jetën reale

Aktorja e njohur turke, Nursel Kose, e cila te ne njihet si “Kerimani” është një ndër aktoret, që ka arritur të rrëmbej vëmendjen e shumë personave.

”Kerimani”, e cila nga seriali “Fate të Kryqëzuara” njihet si grua lakmitare dhe e dashuruar pas gjërave materiale, në jetën reale ajo është krejt ndryshe.

Aktorja 58 vjeçare, ka një stil shumë ndryshe nga ajo se si jeni mësuar ta shini në seriali. Kjo shihet nga imazhet e ndryshme që aktorja publikon në rrjete sociale.

Disa imazhe nga përditshmëria e aktore mund t’i shihni në vijim.

Kështu duket “Kerimani” në jetën reale

Aktorja e njohur turke, Nursel Kose, e cila te ne njihet si “Kerimani” është një ndër aktoret, që ka arritur të rrëmbej vëmendjen e shumë personave.

”Kerimani”, e cila nga seriali “Fate të Kryqëzuara” njihet si grua lakmitare dhe e dashuruar pas gjërave materiale, në jetën reale ajo është krejt ndryshe.

Aktorja 58 vjeçare, ka një stil shumë ndryshe nga ajo se si jeni mësuar ta shini në seriali. Kjo shihet nga imazhet e ndryshme që aktorja publikon në rrjete sociale.

Disa imazhe nga përditshmëria e aktore mund t’i shihni në vijim.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top