TE NDRYSHME

Çunat më të bukur në botë i ka Shqipëria, këto foto e tregojnë më së miri (FOTO)

Edjon Hysenaj
Buzzfed, faqja amerikane me qendër në New York, ka publikuar një artikull, në të cilën liston meshkujt shqiptarë më të bukur në botë.

Faqja me famë botërore, e nis artikullin e saj duke thënë se jo shumë njerëz e njohin Shqipërinë, e ata pak që e njohin e njohin për varfërinë, apo për Nënë Terezën.

Por bota duhet të fillojë të ndryshojë perspektivë për Shqipërinë, pasi gjenet shqiptare janë një ndër më të bukurat në botë, dhe njerëzit që jetojnë atje janë vërtetë shumë tërheqës.

Edjon Hysenaj

Buzzfed, faqja amerikane me qendër në New York, ka publikuar një artikull, në të cilën liston meshkujt shqiptarë më të bukur në botë.

Faqja me famë botërore, e nis artikullin e saj duke thënë se jo shumë njerëz e njohin Shqipërinë, e ata pak që e njohin e njohin për varfërinë, apo për Nënë Terezën.

Por bota duhet të fillojë të ndryshojë perspektivë për Shqipërinë, pasi gjenet shqiptare janë një ndër më të bukurat në botë, dhe njerëzit që jetojnë atje janë vërtetë shumë tërheqës.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top