AKTUALITETE

Video kompromentuese me ambasadorin? Flet zv.ministrja: Politika me goditje…

Zv.Ministrja e Brendshme Romina Kuko është shprehur se ‘zërat’ lart e poshtë që qarkulluan pak kohë më parë në lidhje me një video kompromentuese që mund të kishte Kuko me ambasadorin Luigi Soreca, janë goditje ‘nën brez’. E ftuar në emisionin “Vizioni i Pasdites”, Kuko është shprehur se këto gjëra dalin në momentin kur dikush nuk mund ta mundë kundërshtarin me argumenta.

“Politika me goditje nën brez, ku ti denigron kundërshtarin, kur ti nuk ke argumentin e duhur për të luftuar kundërshtarin… unë mendoj se njerëzit arrijnë ta bëjnë diferencën… kudo në çfarëdo profesioni që je, janë kosto që i merr parasysh… historia ka treguar se ata që kanë sulmuar janë ata që humbasin, sepse në fund të ditës nëse ka diçka të mrekullueshme, është që e vërteta triumfon. Kam qenë jashtëzakonisht shumë e qetë duke qenë se nuk kam patur asnjë dilemë brenda vetes”, u shpreh Romina Kuko.

Ndër të tjera, Kuko u shpreh se pasioni i saj ishte kardiologjia dhe se në fund i duhej të zgjidhte të kalonte “nga ze..

Zv.Ministrja e Brendshme Romina Kuko është shprehur se ‘zërat’ lart e poshtë që qarkulluan pak kohë më parë në lidhje me një video kompromentuese që mund të kishte Kuko me ambasadorin Luigi Soreca, janë goditje ‘nën brez’. E ftuar në emisionin “Vizioni i Pasdites”, Kuko është shprehur se këto gjëra dalin në momentin kur dikush nuk mund ta mundë kundërshtarin me argumenta.

Politika me goditje nën brez, ku ti denigron kundërshtarin, kur ti nuk ke argumentin e duhur për të luftuar kundërshtarin… unë mendoj se njerëzit arrijnë ta bëjnë diferencën… kudo në çfarëdo profesioni që je, janë kosto që i merr parasysh… historia ka treguar se ata që kanë sulmuar janë ata që humbasin, sepse në fund të ditës nëse ka diçka të mrekullueshme, është që e vërteta triumfon. Kam qenë jashtëzakonisht shumë e qetë duke qenë se nuk kam patur asnjë dilemë brenda vetes”, u shpreh Romina Kuko.

Ndër të tjera, Kuko u shpreh se pasioni i saj ishte kardiologjia dhe se në fund i duhej të zgjidhte të kalonte “nga zemra tek truri”.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top