SHOWBIZ

Tërmeti në Shqipëri, Besi tregon se ku ishte shkuar Xhensila nga frika

Ditë më parë, Shqipëria u godit nga tërmetet.

Pas alarmit fals, të ditës së djeshme, se në Tiranë do të ndodhte hataja nga tërmeti, rrjeti u mbush plot reagime. Mes tyre që kishin vrapuar jashtë ishte dhe aktori i humorit Bes Kallaku.

Në postimin e tij ai shkruan se kaq njerëz nuk kishte parë nëpër rrugët e Tiranës as për Vitin e Ri.

Menjëherë ka raguar edhe Arbana Osmani duke e pyetur për Xhensilën.

‘Joooo, ajo për kshu rastesh e mban veten shumë. A ka nxjerrë në aeroportin e Rinasit në pistë, si vendi që ska ndërtime përreth’ ka shkruar Besi duke e shoqëruar me emoji.

Ditë më parë, Shqipëria u godit nga tërmetet.

Pas alarmit fals, të ditës së djeshme, se në Tiranë do të ndodhte hataja nga tërmeti, rrjeti u mbush plot reagime. Mes tyre që kishin vrapuar jashtë ishte dhe aktori i humorit Bes Kallaku.

Në postimin e tij ai shkruan se kaq njerëz nuk kishte parë nëpër rrugët e Tiranës as për Vitin e Ri.

Menjëherë ka raguar edhe Arbana Osmani duke e pyetur për Xhensilën.

‘Joooo, ajo për kshu rastesh e mban veten shumë. A ka nxjerrë në aeroportin e Rinasit në pistë, si vendi që ska ndërtime përreth’ ka shkruar Besi duke e shoqëruar me emoji.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top