BIZNES

Shkarkimi i presidentit Trump, hetimet përfshijnë dhe avokatin e tij personal

Avokati personal i Presidentit Trump, Rudy Giuliani, po hetohet nga prokurorët federal në New York për shkelje të mundshme të ligjit të lobimit.

Lajmin e ka dhënë prestigjiozja “New York Times”, që citon dy burime anonime në lidhje me rastin, vetë prokurorwt nuk kanë dhënë komente mbi lajmin, ndërsa në shkrimin “New York Times” thuhet se avokati Giuliani kishte lidhje me rastin ku kërkohej nisja e një hetimi për korrupsion në Ukrainë kundër Joe Biden.

Dy biznesmenë në Florida, të lidhur me Giulianin, u akuzuan të enjten për shkelje të ligjit federal për financimin e fushatave. Të dy kishin role kryesore në përpjekjet e Giuliani për të filluar një hetim për korrupsion në Ukrainë kundër pretendentit presidencial demokrat Joe Biden dhe djalit të tij Hunter.

Ankesë e një informatori për përfshirjen e presidentit Trump me Ukrainën në këtë çështje, ka bërë që Kongresi të nis një hetim për shkarkimin e mundshëm të presidentit.

Avokati personal i Presidentit Trump, Rudy Giuliani, po hetohet nga prokurorët federal në New York për shkelje të mundshme të ligjit të lobimit.

Lajmin e ka dhënë prestigjiozja “New York Times”, që citon dy burime anonime në lidhje me rastin, vetë prokurorwt nuk kanë dhënë komente mbi lajmin, ndërsa në shkrimin “New York Times” thuhet se avokati Giuliani kishte lidhje me rastin ku kërkohej nisja e një hetimi për korrupsion në Ukrainë kundër Joe Biden.

Dy biznesmenë në Florida, të lidhur me Giulianin, u akuzuan të enjten për shkelje të ligjit federal për financimin e fushatave. Të dy kishin role kryesore në përpjekjet e Giuliani për të filluar një hetim për korrupsion në Ukrainë kundër pretendentit presidencial demokrat Joe Biden dhe djalit të tij Hunter.

Ankesë e një informatori për përfshirjen e presidentit Trump me Ukrainën në këtë çështje, ka bërë që Kongresi të nis një hetim për shkarkimin e mundshëm të presidentit.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top