A mund të falimentojë X (ish-Twitter) nën udhëheqjen e Elon Musk?

Sulmi i Elon Musk ndaj reklamuesve që bojkotojnë X, i njohur më parë si Twitter, ka habitur ekspertët. Dhe nëse reklamuesit vazhdojnë të largohen dhe nuk kthehen, a mund të mbijetojë X? Në një shkrim të tij, James Clayton, reporter i teknologjisë në Amerikën e Veriut, kujton një intervistë të...

A mund të falimentojë X (ish-Twitter) nën udhëheqjen e Elon Musk?
Sulmi i Elon Musk ndaj reklamuesve që bojkotojnë X, i njohur më parë si Twitter, ka habitur ekspertët. Dhe nëse reklamuesit vazhdojnë të largohen dhe nuk kthehen, a mund të mbijetojë X? Në një shkrim të tij, James Clayton, reporter i teknologjisë në Amerikën e Veriut, kujton një intervistë të...